Arda Turan'da flaş gelişme!

Arda Turan'ın futbol kariyerinin nasıl şekilleneceği bir süredir merak konusuydu. Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, bu merakı giderici önemli açıklamalar yaptı.  BU YAZ İSPANYA'DAN AYRILIYOR  İspanya'nın AS Gazetesi'nde Özgür Sancar'a açıklamalar y

Arda Turan'da flaş gelişme!

Arda Turan'ın futbol kariyerinin nasıl şekilleneceği bir süredir merak konusuydu.

 
Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, bu merakı giderici önemli açıklamalar yaptı. 
 
BU YAZ İSPANYA'DAN AYRILIYOR 
 
İspanya'nın AS Gazetesi'nde Özgür Sancar'a açıklamalar yapan Bulut, "Arda bu yaz Atletico Madrid'ten ayrılıyor. Durumu 10 Temmuz'a kadar netleşir. Onun için yaptığımız kariyer planlaması doğrultusunda ayrılmasına karar verdik. AC Milan ve PSG ona talip olan takımlardan. Paris'le ciddi bir biçimde görüşüyoruz. Hiç bir şey için kesin konuşmam; ama Paris olabilir. Milan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiyor. O nedenle fazla üzerinde durmadık. Ama sadece bunlar değil. Şu anda 6 tane takımla Arda için görüşüyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler