Arda Turan imza attı iddiası!

Atletico Madrid'le iplerin kopma noktasına geldiği öğrenilen Arda Turan'ın takımdan ayrılacağı ve dünyanın önde gelen 3-4 kulübüyle görüştüğü ortaya çıkmıştı. Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un da doğruladığı takımlar arasında Manchester United, Chelsea, PS

Arda Turan imza attı iddiası!
Atletico Madrid'le iplerin kopma noktasına geldiği öğrenilen Arda Turan'ın takımdan ayrılacağı ve dünyanın önde gelen 3-4 kulübüyle görüştüğü ortaya çıkmıştı.
 
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un da doğruladığı takımlar arasında Manchester United, Chelsea, PSG ve AC Milan bulunuyor.
 
Milli futbolcunun hangi takımla anlaşacağı merakla beklenirken bugün İngiliz basınından 'ön protokol' iddiası ortaya atıldı.
 
Daily Mail'in haberine göre Arda Turan, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'yle 29 milyon pound'a (40 milyon euro) prensip anlaşmasına vardı.
 
Ahmet Bulut'un transfer için Chelsea'yle ön protokol imzaladığı da haberde iddia edilirken Jose Mourinho'nun Arda'yı özellikle istediği ve bonservis bedelini önemsemediği belirtildi.
 
Chelsea'nin 40 milyon euro'yu fazla bulması durumunda ise Felipe Luis'i takas için kullanacağı da iddialar arasında.
 
Bu arada, Atletico Madrid, Arda'nın ayrılmasıyla oluşacak boşluğu Galatasaray ve Beşiktaş'ın da kısa süre önce gündemine aldığı Yevhen Konoplyanka'yla dolduracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor