Arçil'den mesaj var

Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil'den eski takımına uyarı geldi !.. İkiz kardeşi Şota ile birlikte Trabzonspor'un unutulmaz yabancıları arasında yer alan Arçil, "Trabzonspor ilk yarıda çok iyiydi ama 2. devrede rakiplerinin Avrupa maçları olmayacak, iş

Arçil'den mesaj var

Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil'den eski takımına uyarı geldi !.. İkiz kardeşi Şota ile birlikte Trabzonspor'un unutulmaz yabancıları arasında yer alan Arçil, "Trabzonspor ilk yarıda çok iyiydi ama 2. devrede rakiplerinin Avrupa maçları olmayacak, işleri daha da zorlaşacak" dedi.

Best FM'den Özkan Öztürk'e konuşan Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil Arveladze, bu sezon bordo mavili ekibin başarılı bir takım oluşturduğunu ve zirve yarışında oldukça iddialı olduğunu söyledi. Trabzonspor'un maçlarını elinden geldiği ölçüde takip ettiğini belirten Arçil, “Bu sene iyi başladılar yeni oyuncular da çok başarılı. İnşallah bu devam eder. Sezon sonunda şampiyon olursak çok mutlu olacağım” dedi.

YÖNETİME ÖVGÜ
Ligin ikinci devresinin daha zorlu geçeceğini de belirten Arçil, “Çünkü büyük takımların Avrupa maçları sona erdi. Bu kez kolay olmayacak maçlar ama bu tablo devam ederse şampiyonluk da gelebilir bence” dedi. Sadri Şener yönetiminin özveri ile görev yaptığına değinen Arçil, “Başarıda büyük pay yönetimindir. Umarım Trabzonspor sezon sonunda şampiyonluğu kazanarak Şener yönetiminin başarısını taçlandırır” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor