Aranan 10 numara bulundu mu?

Trabzonspor'un gelecek sezon kadrosuna katmak istediği ve Belçika Ümit Milli takımında forma giyen orta saha oyuncusu Khristian Brüls Bordo-Mavili kulüp tarafından yakın markaja alındı. Hollanda'nın Maastrciht kulübünde forma giyen Brüls Trabzonspor'un gö

Aranan 10 numara bulundu mu?

Trabzonspor'un gelecek sezon kadrosuna katmak istediği ve Belçika Ümit Milli takımında forma giyen orta saha oyuncusu Khristian Brüls Bordo-Mavili kulüp tarafından yakın markaja alındı.

Hollanda'nın Maastrciht kulübünde forma giyen Brüls Trabzonspor'un görevlendirdiği kişiler tarafından izleniyor. Teknik direktör Ersun Yanal, Khristian Brüls'ün maçını izlemek için kendine program yapıyor. 20 Yaşındaki Christian Brüls'ün beklenen çıkışı yaptığı ve izleyenleri büyülediği belirlendi. Mali sayman Mahmut Aksu'nun da Brüls, hakkında devamlı bilgi aldığı belirlendi.

Aranan 10 Numara Olabilir
Bu arada Brüls'ün, Yanal istemesi halinde ligin devre arasında kadroya dahil edilmesi de gündeme geldi. Bu futbolcunun ileride satılması halinde Trabzonspor kulübüne az 10 milyon Euro'luk bir kazanç sağlayacağı da iddia edildi.

Bu modelin başarılı sonuç vermesi halinde Bordo-Mavili yönetimin gelecek vaat eden oyunculara yapacağı yatırımları arttırabileceği de seslendirildi. Forvete yönelik orta saha olarak görev yapan Brüls'ün çıkışını sürdürmesi ve performansını arttırması halinde Trabzonspor'un aradığı 10 numara olabileceği de dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor