Aramız süper pozu

Haber61/spor servisi Ligde alınan başarısız sonuçlar, Koç değişimi, menajer karmaşasının yaşanması sonrası aralarında bozuk yorumlarına neden olmuştu ama böyle olmadığı ortaya çıktı.Trabzon'da bir balıkçıda görülen Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanı

Aramız süper pozu

Haber61/spor servisi 

Ligde alınan başarısız sonuçlar, Koç değişimi, menajer karmaşasının yaşanması sonrası aralarında bozuk yorumlarına neden olmuştu ama böyle olmadığı ortaya çıktı.

Trabzon'da bir balıkçıda görülen Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu ile kulübün fahri Başkanı ve aynı zamanda sponsoru işadamı Trabzon Medical Park Hastanesi sahibi Muharrem Usta, adeta düşman çatlattı. Trabzon'a Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak olan Trabzonspor MP Basketbol - Galatasaray derbi maçı için geldikleri öğrenildi. Yemeğe başkan yardımcısı Ibrahım Kul da katıldı. Ayrıca ikili kulübe de geçerek takımla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor