Araklıspor'un gözü zirvede

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp asbaşkan Burhan Eyüpoğlu, ligin ilk yarısında yenildikleri rakiplerini bu kez yenerek hem rövanşı almak ve hem de liderlik yolunda önemli bir engeli aşma

Araklıspor'un gözü zirvede

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp asbaşkan Burhan Eyüpoğlu, ligin ilk yarısında yenildikleri rakiplerini bu kez yenerek hem rövanşı almak ve hem de liderlik yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi.

Eyüpoğlu, grupta tek yenilgilerini ligin ilk yarısında Gümüşhanespor karşısında aldıklarını belirterek, ''Gümüşhanespor maçının bizim için çok büyük önemi var. Bu maçın önemini bilerek hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Çok zor karşılaşma bizleri bekliyor. Bizler kendi sahamızdan çok dış sahada da güzel maçlar ortaya çıkarıyoruz. Umarım bu maçtan 3 puan alan taraf biz oluruz'' dedi.

Gümüşhanespor'u yenmeleri halinde liderliğe de yükselme şansı yakalayacaklarını kaydeden Eyüpoğlu, ''Bu açıdan bu maç bizler için çok önemli. Dişe diş, çok güzel bir mücadele bizleri bekliyor. Araklıspor bu maçta gerçek gücünü ortaya koyacaktır. Ligin ilk yarısındaki maçın rövanşını alacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor