Araklıspor'dan taraftara çağrı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Bulancakspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, 2. Lig hedefi olan takımlarına taraftarın bu maçta desteklerini esirgememesi gerektiğini söyledi. Şahintürk, yaptığı açıklamada, seyircile

Araklıspor'dan taraftara çağrı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Bulancakspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, 2. Lig hedefi olan takımlarına taraftarın bu maçta desteklerini esirgememesi gerektiğini söyledi.

Şahintürk, yaptığı açıklamada, seyircileri önünde karşılaşacakları Bulancakspor'un ligde durumunun iyi olmadığını belirterek, ''İkinci yarının ilk maçında Bulancakspor karşısına çıkacağız. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma olarak görüyoruz'' dedi.

Araklıspsor taraftarına bu maçta çok büyük görevler düştüğünü ifade eden Şahintürk, şunları kaydetti:
''Maalesef tribünlerimiz boş. Biz yarın galip geldiğimiz taktirde ligde 2. olma durumumuz var. Bir sonraki hafta da lider Gümüşhanespor karşısına çıkacağız. Seyircilerimiz play off mücadelesi veren ve 2. Lig hedefi olan takımlarına mutlaka desteklerini esirgememeli.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler