Araklıspor'da Hedef Zirve

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkan yardımcısı Adem Şahintürk, hedeflerinin ligde zirveyi ele geçirmek olduğu için bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi.Şahintürk, Fo

Araklıspor'da Hedef Zirve

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, yarın deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkan yardımcısı Adem Şahintürk, hedeflerinin ligde zirveyi ele geçirmek olduğu için bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Şahintürk, Fortis Türkiye Kupası 1. kademesinde hakem hatalarıyla Akçaabat Sebatspor'a yenildiklerini öne sürerek, ''Bu maç artık geride kaldı, lige dönmek zorundayız. Çok zor bir deplasman olan Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasına çıkacağız'' dedi.

Bu maçın hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Şahintürk, ''Rakibimiz iyi bir takım. Seyircisi önünde yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için uğraş verecektir. Biz de çok iyi bir takımız ve gücümüz ortadadır. Bu maçı kayıpsız atlatmak için futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Araklıspor'a yakışır bir şekilde mücadele verecekler. Hedefimiz ligde zirveyi ele geçirmek olduğu için bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor