Araklıspor'da hedef 2.Lig

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Bulancakspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un asbaşkanı Burhan Evliyaoğlu, hedeflerinin tekrar 2. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Evliyaoğlu, yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçında Bulancakspor ile karş

Araklıspor'da hedef 2.Lig

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Bulancakspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un asbaşkanı Burhan Evliyaoğlu, hedeflerinin tekrar 2. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Evliyaoğlu, yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçında Bulancakspor ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Rakibimizi bu maçta yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Yukarıdaki yerimizi sağlamlaştırmak açısından bu maçı kazanmamız gerekiyor'' dedi.

Kadro olarak herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ifade eden Evliyaoğlu, şunları söyledi:
''Bulancakspor'u mutlaka yenmeliyiz. Bu maça iyi bir şekilde tam kadro hazırlanıyoruz. Araklıspor'un hedefi tekrar 2. Lig'e çıkmaktır. Şu an 3. Lig takımları içerisinde en iyi kadroya sahip takımız. Bütün yönetim ve camia olarak el ele vererek bu takımı 2. Lig'e çıkartacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor