Araklıspor yeni bir takım yaratacak

Spor Toto 3. Lig takımlarından Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, transferleri en kısa sürede tamamlayarak yeni bir takım yaratacaklarını söyledi. İç transferde 8 futbolcu ile büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, "Dış transferde ise Gölcükspor'dan

Araklıspor yeni bir takım yaratacak

Spor Toto 3. Lig takımlarından Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, transferleri en kısa sürede tamamlayarak yeni bir takım yaratacaklarını söyledi.

İç transferde 8 futbolcu ile büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, "Dış transferde ise Gölcükspor'dan Yahya Topçu, Samsunspor'dan Seyit Ahmet Kurt ve Gökhan Özer ile Çayelispor'dan Burak Kurt ile anlaşmaya vardık. Sezona yeni ve güçlü bir kadroyla çıkmak istiyoruz. Bunun için transferleri en kısa sürede tamamlayarak yeni bir takım yaratacağız" diye konuştu.

Kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını vurgulayan Çebi,

"Geçtiğimiz yıl takımımızın hocalığını yapan Halit Yakupoğlu ile devam ediyoruz. Yönetimimizle uyum içerisinde başarılı olacak bir kadro yapmaya çalışıyoruz. Alınan futbolcular takıma direk etki edecek Oyuncular" dedi.

Çebi, takımın bugün çalışmalarına başlayacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor