Araklıspor Temkinli Konuştu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, karşılaşmanın her iki takım açısından da çok zorlu olacağını söyledi.Cinemre, yaptığı açıklamada, hafta içi sahalarında Arsinspor ile yapacakları

Araklıspor Temkinli Konuştu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, karşılaşmanın her iki takım açısından da çok zorlu olacağını söyledi.

Cinemre, yaptığı açıklamada, hafta içi sahalarında Arsinspor ile yapacakları maça galibiyet için çıkacaklarını belirterek, ''Rakibimizin gücünü ve kuvvetini biliyoruz, sadece lige iyi başlayamadılar. Her iki takım için de çok zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim de bu maçı kazanmak için gücümüz var, gücümüzü sahaya yansıttığımız taktirde bu maçı kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum'' dedi.

Trabzon takımlarının kendi aralarında yaptığı karşılaşmalarda motivasyonun çok üst seviyeye çıktığını ifade eden Cinemre, ''Bu maçı daha iyi motive olan ve en az hata yapan kazanır. Biz de saha ve seyircimiz avantajını kullanarak bu maçı galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Cinemre, takımda Selçuk'un sakatlığı bulunduğunu ve maça bu futbolcuyu yetiştirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor