Araklıspor Kupada da İddialı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden ve Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, ligdeki başarılı grafiklerini kupada da göstermek istediklerini söyledi.Cinemre, kupa maçla

Araklıspor Kupada da İddialı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden ve Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, ligdeki başarılı grafiklerini kupada da göstermek istediklerini söyledi.

Cinemre, kupa maçlarının çok farklı bir atmosferde oynandığını belirterek, ''Rakibimiz ile lig maçında karşı karşıya gelmiştik. Dostane bir maç olmuştu ve kendilerini yenmiştik. Bu maçın ondan çok farklı geçeceğine inanıyorum. Akçaabat Sebatspor, çok iyi bir takım. Yüksek tempolu bir maç olacaktır. Kesinlikle her iki takımda kazanmak isteyecektir. Hak eden ve iyi oynayan kazansın'' dedi.

Araklıspor'un kupada da hedeflerinin olduğunu ifade eden Cinemre, ''Takımımız, ligde olduğu gibi kupada da gidebileceği yere kadar gidecektir. Takımıma çok güveniyorum. İyi yolda ilerliyoruz. Ligdeki başarılı grafiğimizi kupada da göstermek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor