Araklıspor Kendini Affettirdi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün sahasında Arsinspor'u 2-1 yenen Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, son dakikada buldukları golle 3 puanı aldıklarını ve kendilerini taraftara affettirdiklerini söyledi.Cinemre, Arsinspor maçının çok zorlu olacağını bi

Araklıspor Kendini Affettirdi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, dün sahasında Arsinspor'u 2-1 yenen Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, son dakikada buldukları golle 3 puanı aldıklarını ve kendilerini taraftara affettirdiklerini söyledi.

Cinemre, Arsinspor maçının çok zorlu olacağını bildiklerini belirterek, ''Bu müsabakaya karşı iyi hazırlanmıştık, ona göre önlemlerimizi almıştık, rakibimizin gücünü biliyorduk. Her şeyden önemlisi bu maça kazanmak için çıkmıştık'' dedi.

İlk yarı iyi futbol ortaya koyamadıklarını, rakiplerinin daha derli toplu oyun sergilediğini ifade eden Cinemre, ''İkinci yarının başlarından itibaren rakip kalede gol pozisyonları bulmaya başladık. Attığımız ilk golle rakibimize üstünlük sağladık ve futbolcularım bu dakikadan itibaren daha istekli futbol ortaya koydular. İyi oynadığımız bir dönemde çok şansız bir şekilde gol yedik, son dakikalarda bulduğumuz golle kendimizi taraftarlarımıza affettirdiğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Taraftarın takıma güvenmesini isteyen Cinemre, ''Araklıspor gidebileceği yere kadar gidecek. Yeni bir takımız, özverili çalışmalarımızla daha yukarılara çıkacağımıza inanıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler