Araklıspor ilk galibiyetini aldı

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor'un teknik direktörü Zeki Yakupoğlu, Bafra Belediyespor'u 1-0 yenerek ilk galibiyeti almanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Zeki Yakupoğlu, lige iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Bunun için Bafra Belediyespo

Araklıspor ilk galibiyetini aldı

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor'un teknik direktörü Zeki Yakupoğlu, Bafra Belediyespor'u 1-0 yenerek ilk galibiyeti almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Zeki Yakupoğlu, lige iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Bunun için Bafra Belediyespor maçı bizim için çok önemliydi. Seyircimiz önünde oynadığımız maçta ilk galibiyetimizi almak istiyorduk ve buna çok ihtiyacımız vardı. İlk galibiyetimizi aldığımız için sevinçliyiz'' dedi.

Oyuncuların üzerinde galip gelememekten dolayı bir stresin olduğunu ifade eden Yakupoğlu, ''Bu maçla birlikte kötü gidişimize son verdik. Futbolcularım artık bundan sonraki maçlara daha rahat çıkacaklar'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor