Araklıspor her engeli aşar

4. Grup'ta sahasında Ünyespor'u 1-0 yenen Araklıspor'un kulüp başkanı Doğan Şengün, camialarının birbirine kenetlendiği taktirde her engeli aşacaklarını söyledi. Şengün, Araklıspor için kötü günlerin geride kaldığını belirterek, ''Araklıspor, 2-3 haftadır

Araklıspor her engeli aşar
4. Grup'ta sahasında Ünyespor'u 1-0 yenen Araklıspor'un kulüp başkanı Doğan Şengün, camialarının birbirine kenetlendiği taktirde her engeli aşacaklarını söyledi.

Şengün, Araklıspor için kötü günlerin geride kaldığını belirterek, ''Araklıspor, 2-3 haftadır galip geliyor. Bizler için kötü günler geçmişte kaldı. Araklıspor'da camia yeter ki kenetlensin, bunu gerçekleştirdiğimiz taktirde aşamayacağımız engel yoktur'' dedi.

Herkesin Araklıspor'un başarısı için kenetlenmesi gerektiğini ifade eden Şengün, ''Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Hedefimiz, ikinci lige yükselmektir. Ünyespor karşısında da haklı bir galibiyet aldık.

Takım, iyi futbol ortaya koyarak 3 puanı almayı başardı. Araklıspor, böylece seri galibiyetlere başladı. Bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor