Araklıspor Hakeme Tepkili

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Akçaabat Sebatspor'a deplasmanda 3-0 yenilerek kupaya veda eden Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, erken yedikleri gol ve gördükleri kırmızı kartın maçın sonucunu belirlediğini söyledi.Cinemre, yaptığı açık

Araklıspor Hakeme Tepkili

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Akçaabat Sebatspor'a deplasmanda 3-0 yenilerek kupaya veda eden Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, erken yedikleri gol ve gördükleri kırmızı kartın maçın sonucunu belirlediğini söyledi.

Cinemre, yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını belirterek, ''2. dakikada kalemizde gol gördük. Bu, oyuncularımın moralini bozdu. Daha sonra maçın 20. dakikasında gördüğümüz kırmızı karttan dolayı bir kişi eksik kaldık. Eksik kalmamıza rağmen sahada iyi mücadele ettiğimize inanıyorum'' dedi.

Maçın hakeminin verdiği kararları da adil bulmadığını söyleyen Cinemre, şöyle konuştu:

''Hakem müsabakada hep takdir hakkını rakip takımdan yana kullandı. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum ama futbolcularım sahada iyi niyetle mücadele ettiler. Lig maçında yendiğimiz rakibimizi kupada yenemediğimiz için çok üzgünüz. Bu maçı geride bırakarak lige dönmek zorundayız. Çok zorlu Yozgat deplasmanımız var. Bu maçı düşünmeye başladık.''

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor