Araklıspor hakeme isyan etti

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor Kulübü'nün asbaşkanı Burhan Eyüpoğlu, Sürmenespor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Eyüpoğlu, geçen hafta Gümüşhanespor'a 2-1 yenildiklerini anımsatarak, ''Bu maçta, adeta hakem faciası yaşadı

Araklıspor hakeme isyan etti

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor Kulübü'nün asbaşkanı Burhan Eyüpoğlu, Sürmenespor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Eyüpoğlu, geçen hafta Gümüşhanespor'a 2-1 yenildiklerini anımsatarak, ''Bu maçta, adeta hakem faciası yaşadık. Verilen birçok tartışmalı kararın yanı sıra, haksız yere aleyhimize penaltı çalındı. Adil olmayan bir yönetim ile sahadan mağlup ayrıldık'' iddiasında bulundu.

Artık bu maçı unuttuklarını, önlerindeki Sürmenespor maçına odaklandıklarını ifade eden Eyüboğlu, ''Sürmenespor maçını mutlaka kazanmalıyız. Bundan sonra kesinlikle iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. 5 takım zirve için yarışıyor, bu takımların önüne geçmek için iç saha maçlarımızı kazanmalıyız, dış sahada da kaybetmemeliyiz. Araklıspor, sonuna kadar zirve yarışının içinde olacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor