Araklıspor ellerini Allaha açtı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, takım olarak ant içtiklerini ve onurlu mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.Cinemre, karşılaşmanın kendileri için çok kr

Araklıspor ellerini Allaha açtı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Araklıspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, takım olarak ant içtiklerini ve onurlu mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Cinemre, karşılaşmanın kendileri için çok kritik olacağını belirterek, ''Kazanırsak grupta daha yukarılara çıkacağız, şayet kaybedersek alt sıralara düşebiliriz. Bundan dolayı kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olacak'' dedi.

Son haftalarda futbol olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Cinemre, şunları kaydetti:
''Maalesef bu çıkışımız birileri tarafından engellenmeye çalışılıyor. Rakiplerimize göre daha iyi futbol sergiliyoruz ve oyuna yön veren takım oluyoruz. Kesinlikle kimse skora aldanmasın. Yenildiğimiz maçlarda da hep üstün oynayan taraf biz olduk. Hakemler oyun oynamamıza müsaade etmiyorlar. Oyuncularım maçlarda profesyonel olmayışlarının kurbanı oluyorlar. Rakip oyuncular hakeme küfür ediyor ama hakem duymuyor. Bizim futbolcular ise yapılan yanlışlar karşısında ellerini Allah'a açıyor. Takım olarak ant içtik. Onurlu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.''

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor