Araklı'nın gözü zirvede

TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, Gümüşhanespor'u yenerek lider olmak istediklerini söyledi. Şahintürk, deplasmanda Gümüşhanespor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını

Araklı'nın gözü zirvede

TFF 3. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, Gümüşhanespor'u yenerek lider olmak istediklerini söyledi.

Şahintürk, deplasmanda Gümüşhanespor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Gümüşhanespor, 3 haftadır galip gelemiyor. Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları bu maçta galip gelmek için varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır. Bunun için her iki takım için de zor bir karşılaşma olacak'' dedi.

Gümüşhanespor karşısına geçen hafta aldıkları Bulancakspor galibiyetinin morali ile çıkacaklarını ifade eden Şahintürk, ''Tek yenilgimizi ligin ilk yarısında Gümüşhane'den aldık. Bu maçın bizim için büyük bir önemi var. Hem Gümüşhane'yi yenerek, maçın rövanşını alacağız hem de grupta lider olmak istiyoruz. Bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor