Araklı'nın gözü üst sıralarda

4. Grup'ta hafta sonu sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, rakiplerini yenerek ligin üst sıralarına doğru tırmanmak istediklerini söyledi. Şahintürk, hafta sonunda ligin 2. sırasında yer alan Kastamonspor il

Araklı'nın gözü üst sıralarda
4. Grup'ta hafta sonu sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, rakiplerini yenerek ligin üst sıralarına doğru tırmanmak istediklerini söyledi.

Şahintürk, hafta sonunda ligin 2. sırasında yer alan Kastamonspor ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Bu karşılaşmaya geçen hafta Demirçelik Divriğispor'u yenmenin morali ile çıkacağız. Sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağımız Kastamonuspor maçından 3 puan almak istiyoruz'' dedi.

Kastamonuspor'u yenerek ligin en üst sıralarına doğru tırmanmak istediklerini de ifade eden Şahintürk, ''Takım olarak 7 haftadır yenilgi yüzü görmedik. Amacımız bu maçta da galip gelmek olacaktır. Rakibimiz de bu ligin güçlü ekiplerinden. Zorlu maç olacak, ama biz, sahamızda oynayacağımız bu maçı kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler