Araklı'da Hedef Galibiyet

Erzurumspor karşısında iyi futbol oynamamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirten Araklıspor Teknik Direktörü Orhan Cinemre, “Ligin ilk maçında bu tür sonuçların olabileceğini biliyorduk. Müsabakada zaman zaman Erzurumspor, zaman zamanda biz oyund

Araklı'da Hedef Galibiyet

Erzurumspor karşısında iyi futbol oynamamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirten Araklıspor Teknik Direktörü Orhan Cinemre, “Ligin ilk maçında bu tür sonuçların olabileceğini biliyorduk. Müsabakada zaman zaman Erzurumspor, zaman zamanda biz oyunda üstünlüğü ele geçirdik. İstikrarlı bir oyun düzeni ortaya koyamadığımız için bir çok pozisyon verdik. Bunun yanı sıra bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Araklıspor'da azda olsa bir uyum sorunu var, bu sıkıntımızı daha çok maç oynayarak aşacağız” dedi.

Perşembe günü oynayacakları Akçaabat Sebatspor maçının çok çekişmeli geçeceğini kaydeden Cinemre, “A. Sebatspor, Değirmenderespor karşısında farklı mağlup olmuş olabilir. Ama çok iyi bir takıma ve kaliteli futbolculara sahipler. Mutlaka bizimle oynayacakları müsabakayı kazanmak isteyeceklerdir. Aynı şekilde bizlerde lige galibiyetle başlayamadık. Bizde bu müsabakadan üç puan hedefliyoruz, bu yüzden çok üst düzey bir müsabaka olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Takımında eski ve sakat futbolcu bulunmadığını belirten Cinemre, orta saha ve forvete takviye yapacaklarının sinyalini verdi. Yeşil siyahlılar Çarşamba akşamı aksular otelde kampa girecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor