Araklı ilk galibiyette diretiyor

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Bafra Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp basın sözcüsü Mehmet Aygün, bu sezon ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Aygün, Araklıspor olarak lige iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Üç ma

Araklı ilk galibiyette diretiyor
TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Bafra Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp basın sözcüsü Mehmet Aygün, bu sezon ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Aygün, Araklıspor olarak lige iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Üç maçta ancak 2 puan alabildik. Bu maçlardan en az 7 puan hedeflemiştik ama maalesef istediğimiz galibiyetleri bir türlü alamadık'' dedi.

Sahalarındaki maçta ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade eden Aygün, ''Bundan sonra maç kaybetme lüksümüz kalmadı.

Camia olarak Bafra maçına kilitlenmiş durumdayız. Bu maçın hazırlıklarını iyi bir şekilde yaptığımıza inanıyoruz, umarım maç sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor