Aragones Yattara'ya bayıldı!

Turkcell Süper Lig'in geçen iki haftasını değerlendiren Luis Aragones, beğendiği futbolcuyu ve rakiplerini açıkladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Süper Lig'de geride kalan 2 haftayı değerlendirdi. İspanyol hoca, "Süper Lig'de oynayan hangi f

Aragones Yattara'ya bayıldı!

Turkcell Süper Lig'in geçen iki haftasını değerlendiren Luis Aragones, beğendiği futbolcuyu ve rakiplerini açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Süper Lig'de geride kalan 2 haftayı değerlendirdi. İspanyol hoca, "Süper Lig'de oynayan hangi futbolcuyu kadronuzda görmek isterdiniz?" sorusuna Yattara cevabını verdi

Dünyada Yattara stilinde çok az oyuncunun olduğunun altını çizen Aragones, "Top ayağına yakışıyor. Topla bir atlet kadar hızlı ilerliyor. Çok teknik, çok zeki, tam bir top cambazı. Onu Ankaragücü maçında izlerken Ronaldinho'ya benzettim.

Yattara hem çok gol atar hem de çok gol attırır. Trabzonspor ile oynayacağımız maçlarda Yattara'ya karşı önlem almamız şart" yorumunu yaptı.

Aragones, Beşiktaş'ın şampiyonlukta kendilerini çok zorlayacağını da vurgulayarak, "Etkili hücumcuları var. Özellikle Delgado müthiş" dedi. İspanyol çalıştırıcı, G.Saray için ise "Kadroları çok güçlü. En büyük rakibimiz" ifadesini kullandı. Aragones, Trabzonspor'un da şampiyonluk yarışının içinde olacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor