Antalyaspor'dan TFF'ye destek!

Medicalpark Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Futbol Federasyonunun, şike iddialarına yönelik soruşturma konusunda yaptığı çalışmaları içtenlikle desteklediklerini söyledi.Akıncıoğlu, Medicalpark Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle bir

Antalyaspor'dan TFF'ye destek!

Medicalpark Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Futbol Federasyonunun, şike iddialarına yönelik soruşturma konusunda yaptığı çalışmaları içtenlikle desteklediklerini söyledi.

Akıncıoğlu, Medicalpark Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Futbol Federasyonuna yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Hasan Akıncıoğlu, Türk futbolunun içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirmeler yapmak için Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde zaten var olan güvencimiz bir daha teyit edilmiş oldu. Türk futbolunun şu an içinde bulunduğu durumdan kurtulması için emin adımlarla güvenli bir çalışma yapıyorlar. Biz de kendilerine olan desteklerimizi yineledik. Medicalpark Antalyaspor Kulübü olarak federasyonun tüm kurullarının yaptığı çalışmaları içtenlikle destekliyoruz. Türk futbolunun da bu süreci iyi bir şekilde aşmasını diliyoruz. Önümüzdeki dönemde Türk futbolunun daha iyi yere gitmesi için tüm kulüplerin, tüm futbol ailesinin daha rahat etmesi için önemli kararların alınacağına inanıyorum. Bununla ilgili görüşmelerde bulunduk. Federasyondan şu an mutlu bir şekilde ayrılıyoruz.''

Şike soruşturmasında isimleri geçen kulüplerin küme düşürülüp, düşürülmemesiyle ilgili bir soru üzerine Akıncıoğlu, şunları kaydetti:

''Bu konuyla ilgili uluslararası ve ulusal kurallar neyse onların uygulanması gerekiyor tabi ki. Oyunun kurallar çerçevesinde oynanması en doğrusu. Hepimiz belli kurallarla yönetiliyoruz, futbol da aynı şekilde. Dolayısıyla bu konuda gerekenlerin yapılması doğru olacaktır diye düşünüyorum. Tabi bu sürecin hızlı olarak sonuçlandırılmasını gönülden arzu ediyoruz. Çünkü bu sürecin içerisinde suçsuz olan, zan altında bulunan kişiler ve kurumlar da var. Onların da aklanmasının bir an evvel sağlanmasını diliyorum. Diğer taraftan tabii ki suçları ispat edilmiş, oyunu kurallarına göre oynamamış kişi ve kurumlar varsa da mevcut yönetmelikler, kurallar ve kanunlar çerçevesinde cezalandırılması, ileride bunların tekrar etmemesi için çok önem arz ediyor.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor