Antalyaspor'da Eto'o şov sürüyor..

Antalyaspor, sahasında oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanından 5-1 mağlubiyetle dönen kırmızı beyazlılar, Hasan Subaşı Tesisleri'nde ça

Antalyaspor'da Eto'o şov sürüyor..

Antalyaspor, sahasında oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanından 5-1 mağlubiyetle dönen kırmızı beyazlılar, Hasan Subaşı Tesisleri'nde çalıştı. Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı beyazlılar, top kapma ve pas çalışmasının ardından küçük sahada maç yaptı.

Antrenör Yusuf Şimşek ile Kamerunlu golcü Samuel Eto'o farklı takımlarda yer aldı. Takımlarının forvet bölgesinde yer alan Yusuf Şimşek ile Eto'o şık goller attı. Maçın son golünü kaydeden Eto'o, takımına galibiyeti kazandırdı. Galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Eto'o, beraberindeki arkadaşlarıyla bir araya gelerek, “Şampiyon” tezahüratı yaptı.

Süper Lig'de gol krallığı yarışının en iddialı futbolcularından Eto'o antrenmanda hırsı ile de dikkati çekti. Antrenmanda takım arkadaşlarını sık sık uyaran Eto'o, kaçırdığı gol pozisyonları sonrası da üzüntü yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler