Antalyaspor'da çift imza

PTT Birinci Lig takımlarından Antalyaspor, Serkan Atak ve Arif Şahin'i renklerine bağladı.  Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Basın Sözcüsü İnanç K

Antalyaspor'da çift imza
PTT Birinci Lig takımlarından Antalyaspor, Serkan Atak ve Arif Şahin'i renklerine bağladı. 
 
Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu katıldı. 
 
Şampiyonluk yaşamış oyuncuları transfer etmeye devam ettiklerini kaydeden Aygün, " Antalyaspor'a gerekli yerler olmak kaydıyla transferlere devam ediyoruz. Tavşanlı Linyitspor'dan Sakıp Aytaç'la büyük bir ölçüde anlaşmaya vardık. 7 Temmuz'dan sonra hocamızın direktifleri doğrultusunda transferlerimize devam edeceğiz." dedi.
 
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, başarılı oyuncuları Tita ile yollarını karşılıklı olarak anlaşarak ayırdıklarını ifade etti. Murat Duruer'in de Çaykur Rizespor'la her anlamda anlaşmaya vardığını açıklayan Gencer, Kamerunlu oyuncu Eyong Enoh'un durumu ile ilgili de 48 saat içerisinde her şeyin netlik kazanacağını vurguladı. 
 
Samsunspor'dan transfer olan ve 1 yıllık Kırmızı-Beyazlı renklere imza atan Arif Şahin (29), her iki tarafa da transferin hayırlı olmasını diledi. Şahin, Antalyaspor'a layık olmaya çalışacağını, tek hedeflerinin de PTT 1. Lig'e düşen takımı tekrardan Süper Lig'e çıkarmak olduğunu vurguladı. 
 
Ankaraspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Serkan Atak (30), Antalya'ya geldiği için mutlu olduğunu, sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak istediklerini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor