Antalyaspor'dan Beşiktaş'a darbe

Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a yenildi

Antalyaspor'dan Beşiktaş'a darbe

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı.

Maçta gol perdesini 20. dakikada Doukara ile Antalyaspor açtı. Doukara'nın golü sonrası ofsayt tartışmaları olan pozisyonda Halis Özkahya VAR'a başvurdu ve golü verdi. Antalyaspor 24. dakikada bir kez daha fileleri sarsarken Hakan Özmert'in ceza sahasının dışından şutunda Doukara'ya çarpan top ağlara gitti ve skor 2-0 oldu.

Siyah beyazlılar 26. dakikada Negredo'nun kafa golüyle karşılaşmada farkı 1'e indirdi. Antalyaspor kalecisi Boffin uzaklaştırmaya çalıştığı topa Alvaro Negredo kafa ile vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Antalyaspor 33. dakikada Yekta Kurtuluş'un golüyle Beşiktaş karşısında farkı ikiye çıkardı. Golün asisti Doukara'dan geldi. Beşiktaş ikinci yarıya istekli başladı. Siyah beyazlılar Babel ve Quaresma ile rakip kalede etkili olurken 56. dakiada Quaresma'nın sağ kanattan ortasında Pepe'nin kafa golüyle fark 1'e indi. Karşılaşma 3-2'lik skorla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor