Antalyaspor başkanı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için konuştu! "Daha ağır cezalar alabilirdi"

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Antalyaspor başkanı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için konuştu! "Daha ağır cezalar alabilirdi"

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da başkan Sinan Boztepe, Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar sonucunda yapılan PFDK sevkleri ve verilen cezaların yetersiz olduğunu ve iki tarafın daha da ağır cezalar alması gerektiğini dile getirdi.

Antalyaspor başkanı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için konuştu! "Daha ağır cezalar alabilirdi"

"BANA GÖRE İKİ TARAF DA DAHA AĞIR CEZALAR ALABİLİRDİ"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar sonucunda yapılan PFDK sevkleri ve verilen cezalarla ilgili gelen soruya Sinan Boztepe, “Ya yeterliliğinden ziyade şuna bakmak lazım. Durup durup da maç günü Adana Demirspor'la maçı var ve saat 15.00'te cezalar açıklanıyorsa burada bir şey var demektir, yanlışlık var demektir.

Yani bütün herkes programını yaptı, planını yaptı. Ya hemen haftasında ve zamanında açıklamasını yaparsınız ya da o müsabakayı geçtikten sonra yaparsınız. Neden saat 15.00'te yapıyorsunuz? Yani maçtan 4 saat önce bir açıklama yapıyorsunuz. Çok doğru bir şey değil. Şimdi oradaki yaptırımların çokluğundan ziyade bu yaptırımların neden yaptırıldığı ve zamanına bakmak lazım.

Bana göre iki taraf da daha ağır cezalar alabilirdi, alması da gerekirdi. Eğer ki bu bir sonuç getirecekse, örnek teşkil edecekse ama maalesef biz ne yaparsak yapalım Türk milleti olarak zaten bir şeyimiz vardır, cezalar bizi yıldırmaz. Biz öyle cezalarla yılacak bir millet değiliz" şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor