Antalya'da Yattara şov!

Karadeniz temsilcisinin Antalya'daki çalışmalarında temponun da neşenin de dozu artıyor... Türkiye Kupası ve diğer hazırlık maçlarının oynanacağı günlere kadar çift antrenmanla hazırlanacak olan Bordo-Mavililer'de futbolcularda herhangi bir bitkinliğin gö

Antalya'da Yattara şov!

Karadeniz temsilcisinin Antalya'daki çalışmalarında temponun da neşenin de dozu artıyor... Türkiye Kupası ve diğer hazırlık maçlarının oynanacağı günlere kadar çift antrenmanla hazırlanacak olan Bordo-Mavililer'de futbolcularda herhangi bir bitkinliğin gözlenmemesi de teknik heyeti sevindiriyor. Bu pozitif ortamda da her zaman olduğu gibi yine İbrahima Yattara ön plana çıkıyor. Gineli oyuncunun kaptan Hüseyin'in ekibiyle yaptığı maçlar büyük rekabet ve ilgiye sahne olurken, Yattara takımının genelde yeniliyor olmasına da aldırış etmiyor. Neşeli tavırları, kolbastı dansı ve  gençleri sahiplenen tavrıyla Antalya kampına da damgasını vuran Bordo-Mavililer'in yıldızı Trabzonspor'un en büyük rengi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor