Antalya'da tekvando heyecanı

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Açık Tekvando (Turkish Open) 2014 Turnuvası'nda ikinci gün müsabakaları yapıldı.Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde, turnuvanın ikinci gününde yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde

Antalya'da tekvando heyecanı
Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Açık Tekvando (Turkish Open) 2014 Turnuvası'nda ikinci gün müsabakaları yapıldı.
Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde, turnuvanın ikinci gününde yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde müsabakalar gerçekleştirildi.
Yıldız erkeklerde Rusya iki altın, bir gümüş, Ukrayna bir altın, iki gümüş, bir bronz, Meksika bir altın, Türkiye bir gümüş, dört bronz, Hırvatistan, İran ve Belçika birer bronz madalya kazandı.
Yıldız kadınlarda İran üç altın, bir gümüş, iki bronz, Hırvatistan bir altın, Türkiye bir gümüş, dört bronz, Rusya bir gümüş, Libya bir gümüş, Bulgaristan ve İsviçre ise birer bronz madalya aldı.
 
Genç erkeklerde Türkiye bir altın, dört bronz, İran bir altın, bir bronz, Azerbaycan bir altın, bir gümüş, İspanya bir altın, Rusya bir gümüş, bir bronz, İsviçre, Ukrayna, Azerbaycan birer gümüş, Hollanda ve Almanya birer bronz madalya elde etti.
 
Genç kadınlar müsabakalarını Hırvatistan bir altın, bir bronz, İran, Litvanya, Belçika birer altın, Rusya iki gümüş, bir bronz, Türkiye bir gümüş, dört bronz, Ürdün bir gümüş, Danimarka, Ukrayna birer bronz madalyayla tamamladı.
 
Büyük erkeklerde İngiltere iki altın, Belarus bir altın, Belçika, Sırbistan, Libya birer gümüş, İran iki bronz, İspanya, Portekiz, Rusya, Türkiye birer bronz, büyük kadınlarda ise Türkiye iki altın, bir gümüş, iki bronz, Polonya bir altın, Ukrayna ve Sırbistan birer gümüş, Macaristan iki, Rusya ve Belçika birer bronz madalyanın sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor