Antalya'da olay çıktı

Maçın ardından konuk takım taraftarlarının bulunduğu otobüsleri taşlayan Antalyasporlu taraftarlar Kartal Yuvası mağazasına zarar verdi. Antalya Atatürk Stadı'nda ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis Başiktaş takımının bulunduğu otobüse eskor

Antalya'da olay çıktı
Maçın ardından konuk takım taraftarlarının bulunduğu otobüsleri taşlayan Antalyasporlu taraftarlar Kartal Yuvası mağazasına zarar verdi.

Antalya Atatürk Stadı'nda ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis Başiktaş takımının bulunduğu otobüse eskortluk etti. Antalya Havaalanı'na kadar durdurulmadan götürülen takım otobüsü burada Havaalanı polisine teslim edildi. Daha sonra misafir takım taraftarının çıkışına izin veren polis Antalyasporlu taraftarların çıkış kapılarına yaklaşmamaları için büyük çaba sarfetti. Beşiktaşlı taraftarların otobüsüne de şehir dışına kadar eşlik eden ekipler Antalyasporlu taraftarları bir türlü durduramadı. Yol güzergahında bekleyen Antalyasporlu taraftarlar rakip takım otobüslerini taşladı.

Portakal Çiçeği Bulvarı üzerinde taşlarla otobüse saldıran bir grup taraftar polisin müdahalesi sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Hasan Subaşı Caddesi üzerinde bulunan 'Kartal Yuvası' isimli mağazaya saldıran bir grup Antalyasporlu ise polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçtı. Kısa süren kovalamacanın ardından bir kişinin yakalandığı belirtildi. Mağaza önünde inceleme yapan polis camları kırılan işyerinin sahiplerine ulaşmaya çalıştı. Taraftar otobüsünü taşlayanların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor