Antalya galibiyetle kapattı!

Spor Toto Süper Lig 34. ve son hafta maçında Ankaragücü, kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk etti.19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Antalyaspor 3-2 kazanarak 2010-2011 sezonunu üç puanla kapatmayı başardı.Karşılaşmada Antalya

Antalya galibiyetle kapattı!

Spor Toto Süper Lig 34. ve son hafta maçında Ankaragücü, kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk etti.

19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Antalyaspor 3-2 kazanarak 2010-2011 sezonunu üç puanla kapatmayı başardı.

Karşılaşmada Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Tita, 13 ve 44. dakikada penaltıdan Necati Ateş oldu. Ankaragücü'nün 47. dakikada Rajnoch ve 56. dakikada Bednar ile bulduğu goller galibiyet için yeterli olmadı.

Öte yandan Ankaragücü'nde Sestak, 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını oyunun son dakikalarında 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Antalyaspor sezonu 42 puanla bitirirken Ankaragücü ise sezonun son maçında evinde yenilerek 41 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor