Antalya cephesi iddialı

 Teknik Direktör Mehmet Özdilek, konum itibarıyla iki takımında kazanması gereken bir maç olduğunu ancak taraftarların desteğiyle galip geleceklerini söyledi. Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Antalyaspor, 22. haftada kendi evi

Antalya cephesi iddialı

 Teknik Direktör Mehmet Özdilek, konum itibarıyla iki takımında kazanması gereken bir maç olduğunu ancak taraftarların desteğiyle galip geleceklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Antalyaspor, 22. haftada kendi evinde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yoğun yağmur altında Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve iki takıma ayrılarak dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Orhan Ak, Volkan Altun ve izinli Fatih Ceylan bulunmazken, Uğur takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ayrıca Mustafa Özkan ise
uzun bir süre sonra antrenmana katıldı.

Konyaspor önünde beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen teknik direktör Özdilek, "Her hafta çok zorlu geçiyor. Takımlar çatır çatır oynuyor. Bu hafta da beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 34 haftayı değerlendirmek lazım. Futbolun içinde bunlar var. Sonuna kadar devam edeceğiz. Amacımız bulunduğumuz konumun üstünde yer almak" dedi.

Trabzon maçının çok zorlu geçeceğini belirten Özdilek, "Trabzon maçı bizim için çok önemli. Son maçlarda iki takımda kaybetti. Bulunulan konumlar itibarıyla iki takımında galip gelmek isteyeceği bir durum var. Taraftar desteğini de arkamıza alarak kazanmak için sahaya çıkacağız. İki taraf içinde kolay olmayacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor