Ankarasporun kaderi belli oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca (PFDK) ligden düşürülen Ankaraspor'un Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz bugün karara bağlanacak. Ankaragücü başkanlığına seçilen Ahmet Gökçek ile 15 yöneticinin Ankaraspor ile ilişkisi olduğu

Ankarasporun kaderi belli oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca (PFDK) ligden düşürülen Ankaraspor'un Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz bugün karara bağlanacak.

Ankaragücü başkanlığına seçilen Ahmet Gökçek ile 15 yöneticinin Ankaraspor ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle PFDK tarafından verilen küme düşürme kararı bugün saat 15.00'de İstanbul'da toplanacak Tahkim Kurulu'nda değerlendirilecek.

Ankaraspor'un ligden düşürülmesi ile ilgili karar için geçen hafta içinde toplanan Tahkim Kurulu, Ankaraspor yönetiminin savunma için ek süre istemesi üzerine bugüne ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor