Ankaraspor'da erotik reklam!

Ankaraspor'un eski internet sitesi ziyaret edilmek istendiği zaman ekranlara 'bitkisel penis büyütücü' ürün reklamı geliyor. Ankaraspor, daha önceden elinde bulunan ve bu sezon aktif hale getirdiği www.ankaraspor.com.tr adresini resmi internet sitesi olar

Ankaraspor'da erotik reklam!

Ankaraspor'un eski internet sitesi ziyaret edilmek istendiği zaman ekranlara 'bitkisel penis büyütücü' ürün reklamı geliyor.

Ankaraspor, daha önceden elinde bulunan ve bu sezon aktif hale getirdiği www.ankaraspor.com.tr adresini resmi internet sitesi olarak kullanıyor. Ankaraspor'un eski internet sitesi www.ankaraspor.org adresini tıklayan sporseverler ise adeta gözlerine inanamıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) da halen Ankaraspor'un iletişim adresi olarak www.ankaraspor.org adresi yer alırken, buraya tıklayarak Ankaraspor ile ilgili bilgilere ulaşmak isteyen sporseverler şok bir sayfayla karşılaşıyor. Ankaraspor'un eski sitesine ulaşılmak istendiğinde, 'bitkisel penis büyütücü' bir ürünün reklamı en üstte yer alıyor. TFF de, Ankaraspor'un yeni adresini sitesinde güncellemeyince birçok kişi eski siteye tıkladığı için erotik içerikli reklamla karşı karşıya kalmak zorunda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor