Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ankaraspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu, 2. Lig mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ankaraspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu, 2. Lig Beyaz Grup'ta 34. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Ankaraspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasındaki müsabakayı Mehmet Terece yönetecek. Terece'nin yardımcılıklarını Adnan Akbulut ve Murat Şimşek yapacak. 4. hakem ise Abdülselam Koçak olacak.

Karşılaşma öncesi iki takımın son durumu

Mücadele öncesi Ankaraspor 53puanla 6. konumda yer alırken, Yeni Mersin İdman Yurdu ise 55 puanla 5. sırada bulunuyor.

Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta?

Ankaraspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasında 7 Nisan Pazar günü Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 15.00'te başlayacak.

Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı hangi kanalda?

Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçının hangi kanaldan yayınlanacağına dair araştırmalar yapılıyor. Ankaraspor - Yeni Mersin İdman Yurdu maçını yayınlayacak olan herhangi bir TV kanalı bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler