Ankaragücü'nde şok istifa!

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, görevinden ayrıldıTeknik direktör Mesut Bakkal, düzenlediği basın toplantısında takımdaki görevini bıraktığını duyurarak, ''Eski yönetim ile prensip anlaşması yapmıştık. Yeni yönetimle olmayacağını anlayınca Ankar

Ankaragücü'nde şok istifa!

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, görevinden ayrıldı

Teknik direktör Mesut Bakkal, düzenlediği basın toplantısında takımdaki görevini bıraktığını duyurarak, ''Eski yönetim ile prensip anlaşması yapmıştık. Yeni yönetimle olmayacağını anlayınca Ankaragücü'nden ayrılma kararı aldım'' dedi.

Maddi ve manevi herhangi birşey gözetmeden çalışarak iyi bir takım oluşturduklarını belirten Bakkal, ''Takımın elde tutulamayacağını gördüm. Dün akşam başkan Cengiz Topel Yıldırım ile görüşüp bıraktık. Taraftarla iyi diyaloğumuz oldu. Gideceğimiz hedefte sıkıntı vardı. Takım dağılmaya başladı. Bu nedenle ayrılma kararı aldım.

Ankaragücü büyük camiadır. Bizden sonra gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Herkese teşekkür ediyorum'' diyerek veda etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler