Ankaragücü'nde hoca istifa etti

Turkcell Süper Lig'de başarısız sonuçlar alan Ankaragücü'nde beklenen gelişme oldu ve teknik direktör Hakan Kutlu istifa etti. Kulüp binasında başkan Cemal Aydın ile biraraya gelerek takımın ligdeki durumu hakkında görüşlerini belirten Kutlu, Aydın'a isti

Ankaragücü'nde hoca istifa etti
Turkcell Süper Lig'de başarısız sonuçlar alan Ankaragücü'nde beklenen gelişme oldu ve teknik direktör Hakan Kutlu istifa etti.

Kulüp binasında başkan Cemal Aydın ile biraraya gelerek takımın ligdeki durumu hakkında görüşlerini belirten Kutlu, Aydın'a istifa kararını sundu.

Başkan Cemal Aydın'ın ısrarına rağmen kararından vazgeçmeyen genç teknik adam, istifa kararından dönmeyerek ayrıldığını açıkladı.

Hakan Kutlu, futbola gözlerini açtığı sarı-lacivertli kulüpte her kademede görev aldığını ve en sonunda teknik direktörlüğe kadar yükselmenin onurunu yaşadığını belirterek, "Gönlüm her zaman Ankaragücü ile birlikte olacak. Umarım almış olduğum bu karar Ankaragücü camiası için hayırlı olur" dedi.

Bu gelişmeden sonra teknik direktör arayışlarına başlayan başkent temsilcisinde, bir dönem sarı-lacivertli takımda görev yapan Hikmet Karaman'ın adının öne çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor