Ankara'dan iddialı açıklama

19. haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hakan Kutlu; "Çok iyi bir takım haline geldik. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum" dedi.

Ankara'dan iddialı açıklama

19. haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Kutlu; "Çok iyi bir takım haline geldik. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum" dedi..

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada, futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Teknik direktör Hakan Kutlu, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, tüm çalışmalarını Trabzonspor maçından almayı hedefledikleri 3 puan üzerine kurduklarını belirterek, ''Çıkışa geçmemiz için bize bir galibiyet gerekiyor'' dedi.

Ara transfer döneminde takıma kattıkları futbolcularla çok iyi bir hava yakaladıklarını ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:
''Eksik bölgelere takviyeler yaparak çok iyi bir takım haline geldik. Her geçen gün biraz daha dirençli ve daha iyi futbol oynayan bir takım oluyoruz. Çıkışa geçmemiz için bir galibiyet almamız gerekiyor. Oyuncularımızın üzerinde uzun zamandır kazanamamanın stresi var. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum.''

Ankaragücü, 6 Şubat Cuma günü Trabzonspor ile yapacağı maç için yarın sabah bu kente gidecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor