Ankara için Umut'lu konuştu!

“Antalya'da eksikleri gidermeye çalıştık”Antalya'da her açıdan yararlı bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirten Umut, “Takım içinde zaten dostluk ve uyum üst seviyede. Kampta bu olguları daha yukarılara taşıdık. Antalya'yı iki bölüm halinde değerlendirm

Ankara için Umut'lu konuştu!

“Antalya'da eksikleri gidermeye çalıştık”

Antalya'da her açıdan yararlı bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirten Umut, “Takım içinde zaten dostluk ve uyum üst seviyede. Kampta bu olguları daha yukarılara taşıdık. Antalya'yı iki bölüm halinde değerlendirmek gerekiyor. İlk bölümünde ailelerimiz yanımızdaydı. Hafif tempoda çalıştık. Onlardan sonraki bölüm daha çok performansa dayalıydı. Hazırlık maçları da son derece verimli geçti. Eksik olan yönlerimizi gidermeye çalıştık” dedi.

“Galibiyeti kaçırdık”

Fenerbahçe ile deplasmanda çok önemli bir maç oynadıklarını dile getiren Umut, “Bu müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Bunu biliyor aynı zamanda oradan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorduk. Galibiyet önceliğimizdi ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Sonuç olarak rakibimize karşı deplasmanda alınan 1 puan önemliydi. Ama kesinlikle kazanmayı hak eden taraf bizdik. İyi mücadele ettik. Taraftarlara da keyifli bir müsabaka izlettirdik. Bu maç bizim potansiyelimizi göstermesi açısından yararlı oldu” diye konuştu.

“Şans yanımızda değildi”

Fenerbahçe maçında takım halinde birçok gol pozisyonuna girildiğini ifade eden Umut, şöyle devam etti; “Futbolun güzelliği burada. Fenerbahçe karşısında pozisyona giren her futbolcu sonuç üretmek ister. Bunlardan birisi de bendim. Gol atmayı çok istiyordum. Maçın başında bir fırsat yakaladım. İyi de bir vuruş yaptım ama olmadı. Sadece ben değil, diğer arkadaşlarım da benzer pozisyonlara girdiler ama biraz da şans yanımızda değildi. Olmayınca olmuyor. Artık bundan sonraki maçlara daha iyi konsantre olmamız gerekiyor”

“Ekstra çalışmalar yapıyorum”

Kendisini geliştirmek için ekstra çalışmalar yaptığını söyleyen Umut, “Hem antrenman öncesinde hem de sonrasında kendimi geliştirmek için çalışmalar yapıyorum. Eksiklerimi gidermeye çabalıyorum. Özellikle gol vuruşları üzerinde duruyorum. Bundan sonra da çalışmalarımı sürdüreceğim” açıklamasında bulundu.

“Gökhan'la iyi anlaşıyoruz”

Gökhan Ünal'la iyi anlaşamadıkları yönünde yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu vurgulayan Umut, “Gökhan'la aramızda hiçbir problem yok. Hatta bu istatistik olarak da ortaya çıktı. Baktığımızda benim attığım 4 golün asistini Gökhan yapmış. Golle sonuçlanmayan fırsatlarımın çoğunda da Gökhan var. Diğer taraftan baktığımızda da aynı işleri benim onun için yaptığım ortada. İnsanlar Fenerbahçe maçında pozisyonların kaçması üzerine bunlar anlaşamıyorlar diye düşünüyorlar. Tek maça bakarak yorum yapmamak gerekiyor. Her geçen hafta daha iyi duruma geliyoruz. Hem saha içinde hem de saha dışında uyumumuz ve arkadaşlığımız üst düzeyde. Bundan sonra uyumu daha iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Bunun yanında diğer takım arkadaşlarımızla da bir sorunumuz bulunmuyor. Hatta bizim başarımız takım olarak iyi anlaşmaktan iyi uyum sağlamaktan kaynaklanıyor. Önümüzdeki Ankaraspor maçında inşallah ben Gökhan'a, Gökhan da bana asist yapar. İkimiz de gol atarak insanlara aramızdaki uyumu iyice gösteririz” ifadelerini kullandı.

“Zor bir maç olacak”

Ankaraspor'la zor bir müsabaka oynayacaklarını sözlerine ekleyen golcü futbolcu, “İyi bir takımla oynayacağız. Ama biz Trabzonspor'uz. Şampiyonluğa oynuyoruz. O nedenle mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. İyi mücadele eden bir takımımız. Bu mücadeleyi gol veya gollerle süsleyip 3 puan kazanmak istiyoruz” yorumunu yaptı.

“Elimizden geleni yapacağız”

Şampiyonluk yaşamanın inanılmaz olacağını bildiğini belirten Umut, “Şampiyon olabilmek için sezonun son maçına kadar elimizden geleni yapacağız. Ama biz maçları tek tek düşünüp hepsine bir final havasında çıkıyoruz. Bunları konuşmak erken ama hedefimiz her maç 3 puan” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor