Anıl ve Gökhan TS'den ne kadar alacak?

Trabzonspor'un Altınorduspor'dan kadrosuna dahil ettği Gökhan Karadeniz ve Orduspor'dan aldığı Anıl Taşdemir'in sözleşmelerinin detayları belli oldu. Bordo Mavili kulüp oyunculara ödenecek ücretler konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirimde

Anıl ve Gökhan TS'den ne kadar alacak?
Trabzonspor'un Altınorduspor'dan kadrosuna dahil ettği Gökhan Karadeniz ve Orduspor'dan aldığı Anıl Taşdemir'in sözleşmelerinin detayları belli oldu.
 
Bordo Mavili kulüp oyunculara ödenecek ücretler konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirimde bulundu.
 
Bu göre Anıl Taşdemir konusunda KAP'a yapılan bildirimde "Profesyonel futbolcu Anıl Taşdemir'in kulübümüze transferi konusunda Orduspor Kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Orduspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000.-TL ödeme yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.
 
Göhkan Karadeniz konusunda ise "Profesyonel futbolcu Gökhan Karadeniz'in kulübümüze transferi konusunda Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 900.000.-EUR ödeme yapılacaktır" açıklaması yapıldı.
 
İŞTE İKİ OYUNCUNUN SÖZLEŞMELERİNİN DETAYLARI!
 
Anıl Taşdemir ile yapılan 3 (Üç) yıllık sözleşmeye göre;
 
2014-15 futbol sezonu için 850.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 850.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti,
2016-17 futbol sezonu için 850.000.-TL garanti ücret ve 10.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.
 
Gökhan Karadeniz ile yapılan 4 (Dört) yıllık sözleşmeye göre;
 
2014-15 futbol sezonu için 360.000.-TL garanti ücret ve 15.000.-TL maçbaşı ücreti ödenecek olup, diğer sezonlar için her yılın ağustos ayında açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi'nin yarısı kadar artış yapılacaktır.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler