Andrija Stipanovic haftanın oyuncusu

Haber61 – Spor Servisi - Türkiye Basketbol Ligi'nde "Haftanın Oyuncusu" taraftarların oyları ile Trabzonspor oyuncusu Andrija Stipanovic oldu.Geçtiğimiz Salı günü Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Facebook, Twitter ve Instagram'da yer alan resmi kanalları

Andrija Stipanovic haftanın oyuncusu

Haber61 – Spor Servisi - Türkiye Basketbol Ligi'nde "Haftanın Oyuncusu" taraftarların oyları ile Trabzonspor oyuncusu Andrija Stipanovic oldu.

Geçtiğimiz Salı günü Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Facebook, Twitter ve Instagram'da yer alan resmi kanalları üzerinden başlatılan ve bugün 11.00 itibariyle son bulan oylamada en çok oyu alarak birinci olmayı başaran, takımımızın başarılı oyuncusu Andrija Stipanovic oldu.

Ligin 10. haftasında, Galatasaray Liv Hospital ile oynadığımız maçta 22 Sayı- 7 ribaunt- 2 asist- 3 top çalma ile galibiyette önemli bir paya sahip olan oyuncumuz Andrija Stipanovic, taraftarlardan aldığı 618 oy ile birincilik koltuğuna oturdu. Böylece kulübümüz, iki hafta üst üste haftanın en iyi oyuncusu çıkarmayı başardı. Bilindiği üzere, 9. haftanın en iyi oyuncusu da Pınar Karşıyaka maçında gösterdiği başarılı performansla Gani Lawal olmuştu.

Haftanın Oyuncusu oylamasına aday gösterilen diğer oyuncular ve aldıkları oylar ise şu şekilde oluştu;

422 oy ile ikinci Nemanja Bjelica (Fenerbahçe Ülker) 21 sayı - 10 ribaund

181 oy ile üçüncü Engin Atsür (Beşiktaş İntegral Forex) 7 sayı- 2 ribaund- 10 asist- 2 top çalma

67 oy ile dördüncü Furkan Korkmaz (Anadolu Efes) 17 sayı- 2 ribaund- 4 asist

66 oy ile beşinci Bobby Dixon (Pınar Karşıyaka) 14 sayı- 4 ribaund- 4 asist- 3 top çalma

23 oy ile altıncı Courdon Dennard Higgins (Royal Halı Gaziantep) 12 sayı- 7 ribaund- 6 asist

20 oy ile yedinci Jamon Lucas (Darüşşafaka Doğuş) 17 sayı- 3 ribaund- 7 asist- 4 top çalma

19 oy ile sekizinci Clay Tucker (Rönesans TED Ankara Klj.) 25 sayı- 4 ribaund- 3 asist - 2 top çalma

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor