Amrabat'ın menajeri konuştu: Malaga...

Trabzonspor'un transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü Nordin Amrabat'ın menajeri Guido Albers, Faslı oyuncunun Galatasaray'da kaldığını açıkladı. Albers, "Dün İstanbul'daydım. Görüştük. Nordin, Galatasaray'la devam etmek istediğini söyledi. Yönetim

Amrabat'ın menajeri konuştu: Malaga...

Trabzonspor'un transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü Nordin Amrabat'ın menajeri Guido Albers, Faslı oyuncunun Galatasaray'da kaldığını açıkladı.

 
Albers, "Dün İstanbul'daydım. Görüştük. Nordin, Galatasaray'la devam etmek istediğini söyledi. Yönetim kabul etti. Kesin olarak Galatasaray'da devam edecek. Malaga'yla 4 yıllık kontrat üzerine bir protokol yapmış; ancak bu geçerli değil. Çünkü Malaga, yapılan sözleşmeye göre futbolcu için ödemesi gereken 3.5 milyon Euro'nun ilk taksidini zamanında ödemedi. Mayıs son tarihti, ödemediler. Dolasıyla anlaşma geçersiz. Amrabat zaten Galatasaray'da devam etmek istiyordu. İki yıl daha sözleşmesi var ve Galatasaray'da kalmaktan dolayı son derece mutlu" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor