Amed Sportif - İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Amed Sportif Faaliyetler ile İnegölspor, 2. Lig mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Amed Sportif - İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Amed Sportif - İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Amed Sportif ile İnegölspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 34. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Amed Sportif ile İnegölspor arasındaki müsabakayı Tayfun Sarı yönetecek. Sarı'nın yardımcılıklarını Barış Sun ve Denizcan Şahin yapacak. 4. hakem ise Berk Sipahi olacak.

Karşılaşma öncesi iki takımın son durumu

Mücadele öncesi Amed Sportif 71 puanla 1. konumda yer alırken, İnegölspor ise 44 puanla 8. sırada bulunuyor.

Amed Sportif - İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Amed Sportif ile İnegölspor arasında 7 Nisan Pazar günü Diyarbakır Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 15.00'te başlayacak.

Amed Sportif - İnegölspor maçı hangi kanalda?

Amed Sportif - İnegölspor maçının hangi kanaldan yayınlanacağına dair araştırmalar yapılıyor. Amed Sportif - İnegölspor maçı Amed Sportif Faaliyetler Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler