Amauri Trabzonspor'u istemedi!

Bordo-Mavililer, transferin son gününde almak istedikleri 31 yaşındaki golcü için Juventus’la masaya oturdu.Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Trabzonspor, birinci transfer döneminin kapanmasına saatler kala, Amauri'yi kadrosuna katmak için yaptığı

Amauri Trabzonspor'u istemedi!

Bordo-Mavililer, transferin son gününde almak istedikleri 31 yaşındaki golcü için Juventus’la masaya oturdu.

Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Trabzonspor, birinci transfer döneminin kapanmasına saatler kala, Amauri'yi kadrosuna katmak için yaptığı girişimlerden sonuç alamadı.

Amauri’nin işini bitirmek için İtalyan ekibi Juventus’la pazarlıklar yapan Karadeniz ekibi, istediği sonucu alamadı. UEFA’ya Şampiyonlar Ligi kadrosunu 1 Eylül’de geçmesine rağmen Brezilya asıllı İtalyan futbolcuyu Türkiye Kupası ve lig için bitirmeye çalışan Karadeniz ekibi, 31 yaşındaki yıldız oyuncunun istememesi nedeniyle Juve’yle anlaşamadı.

1 yıllık sözleşmesi olan Amauri için 3 milyon euro isteyen İtalyan yöneticiler kiralama önerisine bile olumlu yanıt verdi ancak golcü oyuncu, Türkiye’ye kesinlikle gitmeyeceğini söyledi.

Bu nedenle transferden vazgeçen Karadeniz ekibi, golcü işini ocak ayındaki 2. transfer dönemine bıraktı. Bu arada Amauri, Parma’yla kiralık olarak el sıkıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor