Amatöre Brezilyalı golcü

Amatör kümede mücadele eden Zonguldakspor, Brezilya 3. Ligi Nacional takımından golcü Sergio Oliveira'yı 1 yıllığına transfer etti. Brezilya'da ön protokol imzalayan Brezilyalı golcü, Zongultak'ta coşkuyla karşılandı. Kulüp Başkanı Celal İncekara, yönetic

Amatöre Brezilyalı golcü


Amatör kümede mücadele eden Zonguldakspor, Brezilya 3. Ligi Nacional takımından golcü Sergio Oliveira'yı 1 yıllığına transfer etti. Brezilya'da ön protokol imzalayan Brezilyalı golcü, Zongultak'ta coşkuyla karşılandı. Kulüp Başkanı Celal İncekara, yönetici ve taraftarların karşıladığı Sergio Oliveira, Kulüp Başkanı İncekara'nın ofisinde kulüp yöneticileri ile tanıştı.

Tekrar Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Sergio Oliveira, "Türkiye, benim için çok önemli. Çok mutluyum. Göztepe'de taraftar beni çok seviyordu. Ben de bu sevginin karşılığında goller atıyordum. Gollerimi atmaya ve samba yapmaya burada da devam edeceğim" diye konuştu.

Bir dönem formasını giydiği Göztepe'nin Şirinyerspor ile oynadığı maçta attığı 2 gol sonrası tırmandığı tel örgüde şortunun düşmesi hatırlatılan Sergio Oliveira, utanarak kafasını aşağıya eğdi. Eliyle yüzünü kapatan Sergio, sonra gülümseyerek olayı geçiştirdi.

Sergio'nun birçok kulübün transfer listesinde yer aldığını belirten Menajer Göksel Arıcı, Göztepe'de 38 gol atan Sergio'nun, aynı başarıyı Zonguldakspor formasıyla da yakalayacağına inandığını ifade etti.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara ise, kulübü eski başarılı günlerine kavuşturmak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini söyledi. Statü gereği 1 yıllığına anlaştıkları Sergio'yu GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu'nun kendilerine hediye ettiğini açıklayan İncekara, transferlerin süreceğini belirterek, tüm Zonguldaklılara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Bonservisi GMİS tarafından karşılanan Sergio, sözleşme imzalanmasının ardından ara transfer döneminin başladığı 5 Ocak tarihinden itibaren Zonguldak formasını giyebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler