Amatöre Brezilyalı futbolcu

Deplasmanlı Amatör Küme Süper Lig'de mücadele eden Zonguldakspor, Brezilyalı futbolcu Sergio Custodio Oliveira ile prensipte anlaştı. Brezilyalı futbolcu, ara transfer döneminde Zonguldakspor'a imza atacak. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, dış

Amatöre Brezilyalı futbolcu

Deplasmanlı Amatör Küme Süper Lig'de mücadele eden Zonguldakspor, Brezilyalı futbolcu Sergio Custodio Oliveira ile prensipte anlaştı. Brezilyalı futbolcu, ara transfer döneminde Zonguldakspor'a imza atacak.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, dış transferde 3 futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardıklarını belirterek, bu futbolcuları ara transfer döneminde renklerine bağlayacaklarını söyledi. İncekara, "Geçen sezon Göztepe'de forma giyen Brezilyalı golcü Sergio Custodio Oliveira ile prensip anlaşmasına vardık. Brezilyalı futbolcuyla ara transfer döneminde sözleşme imzalayacağız. Bu transferin gerçekleşmesinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Başkanı Ramis Muslu'nun büyük katkıları oldu. Kendisine
Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Prensipte anlaşmaya vardıkları Konya Şekerspor'un golcü oyuncusu Hüseyin Küçük'ün takım arkadaşı Gazi ile de görüşmelerini sürdürdüklerini söyleyen Başkan İncekara, bu futbolcuyu da anlaşmaları halinde renklerine bağlayacaklarını kaydetti.

Bu arada Zonguldakspor yönetiminin uzun süredir sürdürdüğü karşılıklı görüşmeler sonucu Almanya'nın Aachean takımı 'karde' kulüp' ilan edildi. Aachean takımını Zonguldak'ta ağırlayacaklarını, Aachean takımıyla Almanya'da özel maçlar yapacaklarını söyleyen Başkan İncekara, ayrıca teknik heyet ve futbolcuların alacaklarının Üzülmezspor maçı öncesi ödeneceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Zonguldakspor yönetimi, tüm futbolcuların sigortalı yapılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler