Amatör maçta tekme ve yumruklar konuştu

Sivas'ta oynana amatör küme maçında tekme ve yumruklar konuştu. Güvenlik güçlerinin müdahalede bulunduğu kavga sonrası, her iki takımdan da 3'er futbolcu kırmızı kart gördü. Fuar alanında oynanan maçın ilk yarısında bulduğu golle 1-0 öne geçen Sivas Emniy

Amatör maçta tekme ve yumruklar konuştu

Sivas'ta oynana amatör küme maçında tekme ve yumruklar konuştu. Güvenlik güçlerinin müdahalede bulunduğu kavga sonrası, her iki takımdan da 3'er futbolcu kırmızı kart gördü.

Fuar alanında oynanan maçın ilk yarısında bulduğu golle 1-0 öne geçen Sivas Emniyetspor Gücü, maçın 86. dakikasında beraberlik golünü kalesinde gördü. Maç 1-1 devam ederken bir pozisyon sırasında her iki takım futbolcuları arasında başlayan sürtüşme bir anda kavga dönüştü. Yumrukların havada uçuştuğu kavga sonunda maçın hakemi Tarık Güldal, olayları bir süre izledikten sonra Sivas ekibinden 3, Kayseri ekibinden de 3 olmak üzere toplam 6 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Olaylar güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Maçın 1-1 sona ermesinden sonra Sivas Emniyetspor Gücü puanını 16, Hacılar Erciyesspor ise 18 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler