Amatör Lig'deki kolbastılı açılış

Sezon açılışında ilk önce Ordu Belediyesi Konservatuvarı Mor Beyaz kolbastı ekibi gösteri sundu. Daha sonra Ordu Soyaspor bayan futbol takımı kendi arasında kısa bir gösteri maçı yaptı. Bu karşılaşmada maçın hakemi Aziz Tokat, mavi takımın gol atamaması ü

Amatör Lig'deki kolbastılı açılış

Sezon açılışında ilk önce Ordu Belediyesi Konservatuvarı Mor Beyaz kolbastı ekibi gösteri sundu. Daha sonra Ordu Soyaspor bayan futbol takımı kendi arasında kısa bir gösteri maçı yaptı. Bu karşılaşmada maçın hakemi Aziz Tokat, mavi takımın gol atamaması üzerine son dakikada topu eline alarak penaltı noktasına koştu ve penaltıdan bir gol atarak bayanların yapamadığını yaptı. Daha sonra sezonun ilk maçı olan Kumruspor ile Ulubeyspor karşılaşması başladı. İlk dakikalarda ilçede bir kaza yaşanması nedeniyle

112 Acil yardım ekibi stattan ayrılarak olay yerine gitti. Hemen ardından Ulubeysporlu bir futbolcu sakatlanınca hakem sahaya sağlıkçı çağırdı. Saha komiseri yan hakeme, "Orta hakeme söyleyin sağlık ekibi yok" dedi. Sağlıkçı olmaması nedeniyle yaklaşık 10 dakikalık bir telefon trafiğinin ardından ilk yarının son dakikalarına doğru ikinci ambulans stada geldi.

Maçın son dakikaları biraz gergin geçerken bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Saha kenarındaki bir görevlinin de karıştığı kavgaya, sahaya giren taraftarlar da katıldı. Bir seyirci davul tokmağı ile Ulubeysporlu futbolculara saldırdı. Olaylar Kumru polisinin, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek'in ve Kumruspor Başkanı Yusuf Balçuva'nın müdahalesiyle sona erdi.

Olayın, saha kenarında görüntü alan bir kameramanın oyundan çıkan futbolcuya, "Önümden neden geçiyorsun" demesiyle başladığı öğrenildi. Ulubeysporlu futbolcular hem sahadan hem de ilçeden polis eşliğinde ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler