Amatör kümede ortalık karıştı!

Balıkesir Süper Amatör Ligi'nde ev sahibi Altınova Belediyespor ile Burhaniye Belediyespor maçında çıkan kavgada, konuk ekipten 3 futbolcu ve 4 taraftar yaralandı.Altınova Şehir Stadı'ndaki maçın ilk yarısı, misafir takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Hak

Amatör kümede ortalık karıştı!

Balıkesir Süper Amatör Ligi'nde ev sahibi Altınova Belediyespor ile Burhaniye Belediyespor maçında çıkan kavgada, konuk ekipten 3 futbolcu ve 4 taraftar yaralandı.

Altınova Şehir Stadı'ndaki maçın ilk yarısı, misafir takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Hakemin bitiş düdüğünün ardından Altınova Belediyespor'un kalecisi Semih'in Burhaniye taraftarlarına sözlü tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Kalecilerine destek vermek amacıyla sahaya inen ev sahibi takımın taraftarları Burhaniye Belediyesporlu futbolculara saldırdı.

Arbedede Burhaniye Belediyesporlu futbolcular Ufuk Koç, Yavuz Derelioğlu ve Adem Türker ile 3'ü Burhaniye, 1'i de Altınova Belediyespor taraftarı 7 kişi, atılan taş ve sert cisimlerle yaralandı. Yaralılar, Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Arbedenin ardından 2 kişi gözaltına alındı.

Can güvenliği olmadığı gerekçesiyle oyuncuları ikinci yarıda sahaya çıkamayan Burhaniye Belediyespor Kulübünün yöneticileri, saldırıyı kınadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler